Strandstolar / Brassestol med tryck

Brassestolar med tryck

Vad är en sommar och semester utan en strandstol? Brassestolen är en klassisk modell, bekväm att sitta i! En brassestol med tryck är en bra reklambärare och alltid uppskattad profilprodukt. Brassestolar och solstolar är klassiska profilprodukter. Alltid i topp på försäljningen och omtyckta reklambärare. Alla gillar att få en brassestol eller solstol med tryck!

Strandstolar / Brassestol med tryck
Boka din hemesterplats

Brassestolar och solstolar hela året

Det kan tyckas att solstolar associeras i första hand med stranden, sol och bad, och så är det ju naturligtvis! Men solstolen eller brassestolen kan med fördelas användas under hela året. Praktisk och enkel att ta med på olika event, som fotbollsmatcher med barnen, motorevent, en fikapaus i skidbacken eller pulkabacken. Eller varför inte i din mässmonter – låt era monterbesökare vila trötta ben i en brassestol med ert logotryck på. Användningstillfället för en solstol eller brassestol är många fler än de mest självklara och uppenbara.

Känslan är sol och bad

Naturligtvis är känslan som en brassestol förmedlar starkt kopplad till lata dagar och soldyrkan. Med ett lite roligt eller twistat budskap på din strandstol med tryck så kan den förmedla denna känsla av avkoppling och ledighet. Tänk på att när din brassestol står där på stranden så uppmärksammas den av många och ger dig en fantastisk möjlighet att för dig att marknadsföra ditt företag.

Brassestol på stranden
Handduk
Kylväska

Varför heter det brassestol

Brassestol kallas även solstol eller strandstol. Tillverkas normalt av lätta aluminiumrör. Rygg- och sittdel är oftast av 600D polyester i någon färgglad färg. Brassestolen introducerades i Sverige 1987 av en sjöman som upptäckt den bekväma stolen efter en resa till just Brasilen. Några av de fördelarna med en brassestol är, väldigt lätt att bära, är hopfällbar, prisvärda dvs ganska billiga, sköna att sitta i, har både sitt- och liggläge.

Solstolar i trä

Du hittar den solstol som du är ute efter i vårt breda sortiment – prisvärda och komfortabla solstolar i trä. Kräver inte ingenjörshandlag för att fällas upp, utan med några enkla handgrepp har du en perfekt viloplats vart du än befinner dig. Luta dig tillbaka i solstolen med tryck och bara njut av en perfekt profilprodukt och en lång härlig sommar.

Rulla till toppen