Företagsgåvor & Sommargåvor 2021

Actera Profilreklam Företagsgåvor 2021

Företagsgåvor till anställda och kunder

Med företagspresenter, företagsgåvor, företagsklappar kan du på ett enkelt sätt visa din uppskattning till anställda och kunder. Ge bort passande företagsklappar och företagsgåvor i samband med prestationer, högtider, storhelger mm. Ett enkelt sätt att visa dina anställda och kunder extra uppskattning. Oavsett om gåvan är stor eller liten, dyr eller billig, det är alltid tanken som räknas! Statistik från SCB visar att ca 80 % anser att det är positivt eller mycket positivt att få företagspresenter, företagsklappar, sommargåvor, företagsgåvor. Tänk rätt när du ska ge bort sommarpresenter, företagsjulklappar och andra företagsgåvor. Ge bort något som stärker bandet till ditt företag och som stärker framtida kontakter och prestationer.

Vi har din företagsgåva

Hos oss hittar ni er företagsgåva till personal och kunder. Vi jobbar med massor av välkända varumärken och har tillgång till hela deras sortiment av potentiella julklappar & sommargåvor till företag. Vi jobbar t.ex. med Eva SoloGeorg JensenSteltonLeCreusetHolmegaard, Klong m.fl. Saknar ni någon produkt eller har en speciell önskan om en företagsgåva till anställda, tveka inte att kontakta oss, vi kan hjälpa dig med det mesta inom julgåvor, sommargåvor, företagspresenter och skräddarsyr gärna ett paket som passar just dig och ditt företag.

Tips om hur du väljer företagsgåva till personal och kunder

Tänk på att alltid vara ute i god tid du kanske vill göra din företagsjulklapp personlig med en hälsning eller julklappsinslagning. Köper du julklappar till kunder så bör du tänka lite bredare än när du ger julklapp till dina anställda som kan vara mer personliga. Julklappens värde eller budget är naturligtvis viktig men det är inte klappens värde utan som alltid tanken som räknas. Vi har julklappar till personal och kunder i flera olika prislägen. Oavsett när du tänkt dela ut din julklapp så är det viktigt att den levereras i god tid. En tidig order kan levereras enligt dina önskemål och göra dina julklappsbestyr helt problemfria. Det är naturligtvis viktigt att din julklapp till anställda är av hög kvalité, snyggt förpackad och förmedlar de egenskaper en uppskattad julklapp ska göra.


Actera Profilreklam Sommargåvor 2021

Sommargåvor

Att företag ger sommargåvor till personal och kunder är en tydlig signal som visar på uppskattning och omtanke. En sommargåva i samband med semestern är ett trevligt sätt att önska sina anställda och kunder en härlig skön sommar.

Actera Profilreklam Sommargåvor Gåvokort 2021

Tips om sommargåvor

Vi har många produkter som passar till sommaren. Vi har sommargåvor i alla prislägen från många kända varumärken som Eva Solo, Hinza, Softybag, Leif Mannerström mm. Eller varför inte ge bort en riktigt klassisk sommargåva, en strandstol, kylväska, eller en picknickpläd med logotryck. Har du svårt att välja produkt kan ett gåvokort vara lösningen på era sommargåvor – där väljer mottagaren själv sin sommarpresent. Vi rekommenderar vårt gåvokort SummerCard som finns i 4 olika valörer, 220:-, 360:-, 500:- och 800:-. Det perfekta sättet att visa sin tanke, premiera en arbetskollega eller fira en person på avstånd är att ge en gåva de själva får välja. Du kan också lägga till en personlig hälsning på våra SummerCard. Givetvis kan du också skicka dessa gåvokort digitalt – via epost!


“Coronagåva”

En positiv nyhet i den här ”coronakrisen” är att regeringen beslutat att företag i år får ge en företagsgåva / coronagåva till ett värde av 1600:- (2000:- inkl. moms). Detta utöver den möjlighet för företagsgåva som redan finns, dvs 400:- (500:- inkl. moms). Beslutet gäller under hela 2021. Läs mer på Skatteverkets hemsida. Vill du uppmuntra dina medarbetare mitt i krisen, gör det nu med möjligheten att ge bort en sommargåva eller gåvokort utöver det vanliga. Att ge bort en gåva är alltid uppskattat, kanske lite extra just nu i dessa tider!

Om du har svårt att hitta din företagspresent så hjälper vi dig gärna med ditt val. Vi har lång branschvana av företagsgåvor, sommargåvor och julklappar och till företag och anställda.

Kontakta oss på telefon 0411-49850 eller maila info@actera.se

Rulla till toppen