Sommargåvor & företagsgåvor till anställda 2022

Att företag ger sommargåvor till personal och kunder är en tydlig signal som visar på uppskattning och omtanke. En sommargåva med logotryck i samband med semester och ledighet är ett trevligt sätt att önska sina anställda och kunder en härlig skön sommar.

Stort sortiment

Vi har många produkter som passar till årets sommargåvor. Vi har sommargåvor i alla prislägen från kända varumärken som Eva Solo, Softybag, Hinza, Fatboy mm. Eller varför inte ge bort någon av de klassiska storsäljande sommargåvorna, en strandstol, kylväska, eller en picknickpläd med logotryck. Har du svårt att välja produkt eller dina anställda jobbar hemifrån kan ett gåvokort vara lösningen på era sommargåvor.

Sommargåvor Topp 5 — 2022

Har du svårt att välja? Vi hjälper dig med en lista på våra mest sålda sommargåvor till anställda. En topp 5 lista med sommargåvor. Storsäljare genom åren, produkter som alltid uppskattas av mottagaren.


Strandstol med tryck

Nummer 1 – Strandstol med tryck

Behöver ingen närmare beskrivning. En klassiker och storsäljare – år efter år. Vi har strandstolar på eget lager. Vi trycker din logo på strandstolen här i vårt tryckeri så snabba leveranser utlovas.


Sommargåva 2022 Softybag med tryck
Softybag med tryck

Nummer 2 – Softybag med tryck

Relativ ny produkt som seglat upp som en mycket populär sommargåva. Perfekt för avkoppling på stranden, i trädgården eller balkongen. Går även den att få med logotryck.


Sommargåva 2022 Hinza strandväska
Hinza strandväska

Nummer 3 – Hinza strandväska

En helsvensk produkt! Originalet-tillverkad i Sverige och designad redan på 50-talet – en klassiker. Perfekt som strandväska och finns även med funktion som kylväska. Hinza väskor med tryck är en stadig storsäljare som sommargåva.


Sommargåva 2022 Kylväskor med tryck
Kylväskor med tryck

Nummer 4 – Kylväskor med tryck

En produkt som man aldrig kan ha för många av. Alltid populär! Användningsområdet är stort, stranden, picknicken, i bilen, båten mm. Finns i många olika utföranden och prislägen.


Sommargåva 2022 Badhanddukar med tryck
Badhanddukar med tryck

Nummer 5 – Badhanddukar med tryck

En sommargåva med många möjligheter. Ge bort den neutral från lager eller gör din egen med motivtryck på hela handduken. Att väva in din logo i handduken gör den supersnygg och superdiskret.


Sommarpaket som sommargåvor 2022
Sommarpaket som sommargåvor

Sommarpaket

Ett tips om du vill ge lite mer! Skapa ditt eget sommarpaket med flera olika produkter. Gör ett strandset med kylväska, termos och badhandduk. Vi hjälper dig gärna att kombinera ditt set. Eller så gör du det enkelt och väljer några av de färdiga sommagåvo-pakten vi redan har klara för dig.


Gåvokort som sommargåva 2022
Gåvokort som sommargåva

Gåvokort som sommargåva

När logistik, fantasi, tidsbrist eller ngt annat sätter stopp för ditt val av en fysisk sommargåva. Då är gåvokort den perfekt lösningen. Snabbt, enkelt och smidigt. Kan med fördel mailas ut till kunder eller anställda. Allt fixat och klart på bara några timmar. Kontakta oss så lotsar vi dig fram till ditt gåvokortsval. Actera Profilreklam.

Rulla till toppen