Ny katalog – Actera Form & Funktion 2022

Då var det dags att presentera årets katalog “Actera Form & Funktion 2022” inför hösten och julens försäljning av företagsgåvor. Katalogen är fullmatad med lämpliga företagsgåvor och gåvokort. En del exklusiva erbjudande som du bara kan beställa från oss – Actera Profilreklam. Här nedan följer en summering av nyheter och storsäljande favoriter.


Actera Katalog 2022 - Georg Jensen
Georg Jensen

Georg Jensen

Georg Jensen exklusiva företagsgåvor är garanterat alltid uppskattade storsäljare. Vi har ett stort sortiment och många riktigt bra julklappspriser. Vill du köpa något riktigt exklusivt och unikt föreslår vi Bernadotte Julpaket som du endast kan beställa från oss.


Actera Katalog 2022 - Aveva
Aveva Design

Aveva Design

Svenskt företag med fokus på heminredning i naturmaterial. Hållbara produkter tillverkade i 100% ull. Kolla in deras färgglada grytunderlägg.


Actera Katalog 2022 - Design House Stockholm
Design House Stockholm

Design House Stockholm

Från Design House Stockholm hittar du Kristina Starks numera klassiska ljuslykta Lotus. Vi har den till ett mycket fördelaktigt pris. En av våra personliga favoriter.


Actera Katalog 2022 - Stelton
Stelton

Stelton

Från danska Stelton har vi ett specialset med Lucie Hurricane. Tvåpack ljuslyktor med oljeljus. Perfekt gåva som lyser upp höst och vintermörkret. Ett set som du exklusivt bara kan köpa hos på Actera.


Actera Katalog 2022 - Tina
Tina

Tina

Behöver vi presentera henne närmare? Allas vår Tina har en ny efterlängtad kokbok. Laga Tinas goda mat året om – för det är just det som är temat på boken “Käka Gott – Månad För Månad”.


Actera Katalog 2022 - Moomin by Arabia
Moomin by Arabia

Arabia

Muminmuggar från Arabia är otroligt populära hos alla åldrar. De har genom åren blivit till riktiga samlarobjekt som säljs för stora summor på olika auktionssiter. Ge bort en företagsgåva och julklapp som kan bli ett framtida samlarobjekt.


Actera Katalog 2022 - Design Letters
Design Letters

Design Letters

Ytterligare ett dansk designföretag som kombinerar bokstäver med inredning. Du har säkert sett muggarna med typografin som är framtagen av den världsberömda danska arkitekten Arne Jacobsen. på. Ge bort till anställda med deras initialer på, perfekt i fikarummet.


Actera Katalog 2022 - Eldstickan
Eldstickan

Eldstickan

Tändstickor har funnits i 170 år men snygga designade förpackningar till tändstickor bara sedan 2017 när Martina Stahl startade sitt företag. En nyhet i år är eldstickan brandfilt i form av en coffeetable book, snygg att ha framme och alltid till hands – smart!


Actera Katalog 2022 - Gåvokort
Gåvokort

Gåvokort

Har du svårt att välja en produkt som företagsgåva? Då är naturligtvis gåvokort den perfekta lösningen. Alla får vad dom vill ha och önskar sig. Vi har ett stort utbud av gåvokort och i flera olika prislägen. Gåvokort med bra och breda sortiment som vi tycker håller hög kvalité. Vi rekommenderar Joyful Giftcard, Vinga Gåvokort. Se hela vårt gåvokortssortiment i vår webshop. Mer om Gåvokort kan du läsa här!


Slutligen – att tänka på!

Tänk på att alltid vara ute i god tid, du kanske vill göra din företagsjulklapp personlig med en hälsning eller julklappsinslagning. Julklappens värde eller budget är naturligtvis viktig men det är inte klappens värde utan som alltid tanken som räknas. Vi har företagsgåvor i olika prislägen.

Rulla till toppen