Effektiv profilreklam, tygkassar med tryck 2022.

Actera reklamkassar 2022
Reklamkassar 2022

Tygkassar med tryck.

Tygkassar och bomullskassar med tryck är en suverän reklamprodukt. Billiga i inköp, omtyckta av alla typer av mottagare och ger mycket reklam för pengarna. Kassar med tryck sprider ditt budskap i matbutiken, när du pendlar, på mässan, går på stan mm. Lång livstid då kassarna sparas och återanvänds om och om igen.

Effektiv  & mångsidig profilprodukt

Bomullkassar med tryck är en tidlös, mångsidig och populär profilprodukt. Användbar för mottagaren och är effektiv reklam för ditt företag. Vare sig man vill undvika att köpa plastkassar i mataffären eller ha något att bära konferensmaterial i kan man använda en bomullskasse med tryck. Med sin stora tryckyta kommer din logga att synas länge och ofta, eftersom den är en behändig och praktisk produkt som används av ung och gammal i många olika sammanhang i vardagen.

Actera reklamkassar 2022
Reklamkassar 2022

Bomullskassar

De tygkassar vi säljer absolut mest av vi är tillverkade av bomull. Bomull har stora fördelar som tåligt och tvättbart. Bomullstygen finns i olika kvaliteter och då pratar man oftast om gramvikten. En bomullskasse med en gramvikt på ca 150 gram/m2 är helt ok för normalt användande. En tygkasse av sedd för att använda i stora antal vid kampanjer etc. har en gramvikt på ca 110-120 gram/m2. Dessa tygkassar är oftast plana dvs i princip två tygstycke som är ihop sydda. Naturligtvis är dess också billigare. De kraftigare bomullskassarna har ofta en gramvikt på ca 180-200 gram/m2. Vanligtvis också med en bälgbotten dvs kassen är bredare och rymligare och kan lasats med mer saker. Alla tygkassar går att få med långa eller korta bärhandtag.

Actera reklamkassar 2022
Reklamkassar 2022

Påsar av non-woven

Kassar av non-woven material är som regel mycket billigare i inköp. Non-woven kassar är ett bra alternativ till bomullskassar, prisvärda, slitstarka. Perfekt på mässor och konferenser. Non-woven är ett fiberduksliknande material med tygkänsla. Det går åt lite energi- och materialresurser vid tillverkningen vilket gör non-woven kassar till ett bra miljöval. Finns att få i många olika färger och format.

Actera reklamkassar 2022
Reklamkassar 2022

Bärkassar av polyester

Vi har också bärkassar i polyester. Ett material som används till kassar av lite finare modell och utseende. Påsar som packas ihop i sin egen insydda ficka är oftast i polyester. Gympapåsar och kassar med reflexförmåga är också tillverkade i polyester. Polyestertyget finns i olika kvalitéer, färger och tjocklekar.

Actera reklamkassar 2022
Reklamkassar 2022

Tygkassar för miljön

Tygkassen eller tygpåsen har idag blivit symbolen för miljötänk. Istället för att använda plastkassar mm så väljer vi idag allt mer att använda tygkassar som återanvänds. Är du ett ekosmart företag så väljer du dessutom att marknadsföra ditt företag med miljöcertifierade kassar. Det finns kassar som är tillverkade av återvunnet material, Recycled. R-Pet. Eller kassar i bomull som kommer från Fairtrade-certifierade producenter. Ekologiskt odlad bomull är också vanligt i reklamkassarna idag. ÖKO-tex märkningen och GOTS märkningen  är idag  snarare en regel än ett undantag på material som används i dagens miljövänliga reklamkassar med tryck.

Actera reklamkassar 2022
Reklamkassar 2022

Den bästa kassen är den som används flest gånger

Tyvärr går det inte att säga om kassar av plast eller papper är bäst. Olika studier ger nämligen olika resultat. Vilket material som ger minst miljöpåverkan beror bland annat på i vilket land kassarna tillverkats och vilka råvaror och energikällor som använts. Beräkningarna tar heller inte med problemet med plastkassar som hamnar i naturen, där det tar hundratals år innan de brutits ned. Vi menar därför att den bästa kassen är den som används flest gånger och sedan läggs i återvinningen. Ta med dina gamla kassar nästa gång du handlar, av tyg, papper eller plast! (Källa: Naturvårdsverket)

Tygkassen bra om du använder den många gånger

Tygkassarna kräver mycket mer energi, vatten och kemikalier vid tillverkning än övriga kassar. Men den kan också användas väldigt många gånger. Tygkassen är alltså helt okej om du verkligen använder den i många år. Och den är riktigt bra om den är gjord av tyg som annars skulle kasseras. (Källa: Naturvårdsverket)

Vi hjälper dig gärna med val av reklamkasse med tryck. Kontakta oss för offert och logoförslag. Actera Profilreklam

Rulla till toppen