Reklampennor — det enklaste & mest effektiva sättet att göra reklam!

Pennor med tryck

Trots den digitala världens intåg är en av profilreklamens storsäljare mer aktuell än någonsin den analoga pennan – reklampennan. Världens mest sålda reklamprodukt! Pennor med tryck används dagligen på både arbetsplatser och i hemmen.

Reklampennor & pennor med tryck
Reklampennor från vårt sortiment.

Val av reklampenna

Låt dig inte skrämmas av vårt stora sortiment. Beställa reklampennor i vår webshop är enkelt. Använd bara vår filterfunktion så hittar du snabbt just din reklampenna. Ta dig en förs en funderare på vad som är syftet med din reklampenna. Ska den användas internt på kontoret? Delas ut på mässa i stora mängder? Eller kanske som en exklusivare gåva vid leverantörsmöte, kontraktsignering etc. ? Detta avgör naturligtvis till stor del val av penna. En billig bra reklampenna för mässan kostar kanske bara några kronor medan den lite dyrare kontraktspennan eller kulspetspennan kan kosta från några tior till flera hundralappar. Actera Profilreklams enorma utbud av bra och billiga reklampennor gör att det finns garanterat en modell som passar just ditt företag i både design, färg och form. Självklart hjälper vi till med design förslag och varuprover för rätt val av reklampenna.

Fördel reklampennor

Pennor med logotryck tycks aldrig bli omoderna eller gå ur tiden. Reklampennor är billiga, användbara och passar alla företag oavsett bransch. Reklampennan är en perfekt profilprodukt – stor spridning till lågt pris! Alla företag beställer reklampennor. Vi har alla typer av pennor med tryck till ditt företag. Välkända varumärken som Ballograf, Parker, Bic, Prodir mm. Pennor i plast och metall, blyertspennor, kulspetspennor, bläckpennor, touchpennor, stiftpennor, överstrykningspennor, stiftpennor. Alla kan du givetvis få med ditt tryck.

Miljöpennor, recycled, svanenmärkta

Visa att ditt företag bryr sig om miljön och välj miljöcertifierade pennor! Vi har ekologiska, miljövänliga pennor. Miljöpennor är oftast tillverkade med hjälp av antingen stärkelse från växtriket eller av återvunnen plast som t.ex. petflaskor. Men de kan också vara tillverkade med hjälp av papper eller trä. Du hittar mer info under våra miljöpennor om hur miljövänlig just den pennan är som du valt. Miljöpennor är ett fantastiskt miljöval för miljömedvetna och miljösmarta företag som har en strategi att vara hållbara.

Blyertspennor och stiftpennor

Dessa pennor fungerar ypperligt som reklampennor minst lika bra som traditionella kulspetspennor. Praktiska är dom också då de vanligtvis går att redigera ditt skrivande d.v.s. pennan har en suddtopp som räddar dina stavfel och korrigeringar. I vårt sortiment hittar ni stiftpennorna i metall och plast med stifttjocklek 0,7 mm och 0,5 mm. Stiftpennor med tryck är populära är att dela ut på konferensanläggningar, hotell där de används för att föra anteckningar.

Metallpennor och kulspetspennor

Kulspetspenna, eller kulpenna, är en bläckpenna med en liten kula (0,5?1 mm i diameter) i spetsen. Pennan har en behållare med trögflytande och snabbtorkande bläck som överförs via den rullande kulan till papperet när man skriver. Flera av våra kulspetspennor är tillverkade i metall. Eleganta metallpennor med gravyr eller tryck känns lite mer exklusiva att få än de billigare plastpennorna.

Varumärke reklampennor

I vårt sortiment finns flera välkända varumärken av reklampennor. Sedan 1945 har klassiska Ballograf tillverkat pennor i sin fabrik i Göteborg. Storsäljaren Epoca P med Ballograf Svenskt Arkivbläck är något av en legend i pennvärlden. Schwesiska kvalitetspennor från Prodir. Prodir har mer än 50 års erfarenhet av att tillverka högkvalitativa pennor som genom åren vunnit många internationella priser för design och kvalitet. Parker har en lång historia som utstrålar hantverkskunnande och kvalitet när det gäller skrivinstrument. Pilot är en av världens ledande tillverkare av uppskattade kulspets- och märkpennor. Mest kända pennan från Pilot är kanske Frixion Clicker- bläckkulpennan som kan sudda. Montblanc klassiska reservoarpenna är skrivinstrumentens Rolls Royce.

Tryckmetoder reklampennor

Tampotryck vanligaste trycktekniken som används till pennor med tryck. En mycket vanlig tryckmetod som används till många profilprodukter inte bara reklampennor. En enkel och vanlig tryckteknik som fungerar utmärkt när du inte har alltför avancerad logo. Digitaltryck är bästa tekniken för märkning av loggor som innehåller många färger, bilder eller nyansskiftningar. Kan med fördel också användas vid tryck runt hela pennkroppen. Lasergravyr används nästan uteslutande till metallpennor och träpennor. Översta ytskiktet bränns bort med en laserstråle så att loggan framträder. Produktens material påverkar vilken färg den slutliga märkningen får. En av lasergravyrens stora fördelar är att den är omöjlig att nöta bort ? sitter för evigt.

Vi hjälper dig

Utbudet av reklampennor idag är enormt! Skillnaden kvalitetsmässigt på de billigare reklampennorna är oftast väldigt liten då de produceras av ett fåtal stora aktörer. Funktion och design är det som kan variera och påverka priset. Så priset på din penna med tryck återspeglar design, kvalité och funktion. Vi hjälper självklart till med val av lämplig reklampenna till ditt företag. Du ska alltid känna trygg och säker med ditt val av reklampenna hos oss, så kostnadsfria prover och designförslag är naturligtvis en självklarhet för oss. Tveka inte att kontakta oss!

Rulla till toppen