Sportflaskor & vattenflaskor med tryck 2021

Sportflaskor med tryck

Sportflaskor & vattenflaskor med tryck

Vatten är viktigt för alla. Just därför används och syns sportflaskor med tryck ofta. Vattenflaska med tryck är en omtyckt reklamprodukt till en ganska låg kostnad. En sportflaska, eller vattenflaska med din logo används hela året i flera olika sammanhang. Vi levererar vattenflaskor med tryck av hög kvalitet. En del av sortimentet är svensktillverkat i miljövänlig bioplast.

Vattenflaskor med tryck - Actera
Vattenflaskor med tryck

Fördelar med vattenflaskor med tryck

Sportflaskan en storsäljande produkt inom profilreklam. Vattenflaskan med tryck är också mycket hållbar ur miljösynpunkt. Används om och om igen. Stor tryckyta och många användningstillfällen gör ditt budskap och företagsnamn kommer att exponeras under en lång tid. En sportflaska, eller vattenflaska används hela året i flera olika sammanhang, på kontoret, på gymmet, motionsrundan och vid andra sport aktiviteter. Ditt företag kommer att sammankopplas med hälsa, sundhet och motion. Sportflaskor med eget tryck förstärker ditt varumärke och ger ditt företag en sund, miljöriktig och hållbar framtoning.

Sportflaskor en året-runt-produkt

Sportflaskor är perfekta reklamprodukter som används året runt. Vattenflaskor är alltid användbara oavsett årstid. Vattenflaskor uppmuntrar till en aktiv och hållbar livsstil. Det är viktigt att dricka mycket vatten. Att kunna fylla på med vätska är viktigt för alla. Våra kroppar består av ca 60 % vatten, så den behöver fyllas på ordentligt dagligen! Tränar du dessutom hårt är det ännu viktigare att fylla på ditt vattenförråd. Vatten hjälper dig att hålla dig pigg, renar kroppen, stärker immunförsvaret, håller huvudvärken borta mm. Rekommenderat dagligt intag av vatten är ca 2 liter.

Vattenflaskor med tryck - Actera
Vattenflaskor med tryck

Miljövänliga vattenflaskor

Allt eftersom miljödebatten blir allt mer uppmärksammad och företagen pratar om hållbarhet så blir det också mer och mer populärt att beställa miljövänliga vattenflaskor. Genom att beställa miljövänliga vattenflaskor med eget tryck bidrar ni framför allt till att fler väljer att återanvända sin egen vattenflaska istället för att köpa nya engångsflaskor med dryck. Det finns vattenflaskor tillverkade av R-pet d.v.s. återvunna petflaskor. Flera modeller av våra vattenflaskor är dessutom tillverkade i Sverige av sockerrörsrester – miljövänlig bioplast.  Perfekt reklam produkter för företag med en miljö- och hållbarhetsplan.

Vattenflaskor med tryck - Actera
Vattenflaskor med tryck

Material och storlek

När man pratar om sportflaskor med tryck så är det vanligaste materialet plast, tritan eller liknande. Vårt sortiment av sportflaskor är naturligtvis  av BPA fritt material. Men sportflaskor eller vattenflaskor kan ju också vara tillverkade i metall. En vattenflaska i metall kan ju vara både enkelvägg och dubbelvägg. Dubbelvägg innebär då att flaskan har samma funktion som en termos. Det vill säga håller kyla och värme. Vattenflaskor i metall kan med fördel märkas med lasergravyr. Vattenflaskor och sportflaskor finns i mängder a storlekar alt från 0,3 L till 1,0 Liter. Vanligaste storleken och mest sålda är 0,5 Liters flaskorna.

Tänkvärt om sportflaskor

Vattenflaskor med tryck - Actera
Vattenflaskor med tryck

Sportflaskor är lätta att ta med sig överallt och uppmuntrar till att dricka kranvatten i stället för buteljerat vatten. Att producera och leverera en liter flaskvatten drar minst 300 gånger mer energi än att tappa upp en liter vatten från kranen. Flaskorna håller länge, många år om man sköter dem. När det blir dags att slänga dem, återvinns de med vanlig plast till nya produkter. Sportflaskor med tryck är miljösmart marknadsföring.

Vattenflaskor med tryck - Actera
Vattenflaskor med tryck

Kort om tryck på vattenflaskor

Med dagens moderna trycktekniker så kan man i stort sett trycka allt och överallt på hela sportflaskan. Så kallade rundtryck, tryck runt hela flaskan, i en eller flera färger är oftast fullt möjligt att utföra på de flesta modeller. På vattenflaskor i metall kan man logomärka med lasergravyr. Vi hjälper er gärna att välja ut en lämplig sportflaska som passar er budget och anpassade och lämpliga tryckmöjligheter till just er logo eller budskap.

Rulla till toppen