Ny katalog – Actera Form & Funktion 2021

Då var det dags att presentera vår nya katalog, Actera Form & Funktion 2021, inför hösten och julens försäljning av företagsgåvor. Katalogen har 116 fullmatade sidor med lämpliga företagsgåvor och gåvokort. En del exklusiva erbjudande som du bara kan beställa från oss – Actera Profilreklam. Här nedan följer en summering av nyheter och storsäljande favoriter.

Georg Jensen - Actera Form & Funktion katalog 2021
Georg Jensen

Georg Jensen

Georg Jensen exklusiva företaggåvor är allt uppskattade storsäljare. Vi har ett stort sortiment och många till riktigt bra kampanj och julklappspriser. Vill du köpa något riktigt exklusivt och unikt föreslår vi Cobra Mini Lampa som du endast kan beställa från oss.


Klong - Actera Form & Funktion katalog 2021
Klong

Klong

Vi är väldigt stolta att vi kan visa upp och erbjuda Klong. Fantastiska produkter som företagsgåvor. Ett mycket välkänt varumärke som alltid ligger i framkant när det gäller design och funktion. En blivande klassiker är Fanny en vas som är otroligt vacker även utan dekoration i! Patina oljelampa är en produkt som passar alla och i alla miljöer – tidlös.


Global Cromova 18 Stainless Steel - Actera Form & Funktion katalog 2021
Global Cromova 18 Stainless Steel

Global

Världens bästa kockknivar! Vem vill inte briljera i köket som en sann mästerkock och då med de riktiga kockknivarna. Vi har unika erbjudande på 2-dels set och 3-delsset med Global knivar. Julklappspriser med begränsad tillgång så passa på och lägg din beställning så tidigt som möjligt!


Rituals - Actera Form & Funktion katalog 2021
Rituals

Rituals

Rituals Gåvoset har blivit de senaste årens storsäljare. Anledingen tror vi är enkel, välkänt varumärke med produkter och unika, exklusiva dofter som passar alla både för kvinna och man. Doftljus för hemmet. Produkter som skapar mervärde i hemmet. Dessutom finns det gåvoset i flera olika storlekar och prislägen! Det blir den perfekta företagsgåvan.


Samsonite - Actera Form & Funktion katalog 2021
Rituals

Samsonite

Behöver väl ingen närmare presentation. Ett av världens ledande varumärken när du ska ut och resa och behöver lämplig resväska. Vi har några utvalda modeller av resväskor och trolleys från Samsonite. Tillverkade av miljövänligt och återvunnet material men med Samsonites höga kvalité.


Urbanista - Actera Form & Funktion katalog 2021
Urbanista

Urbanista

Urbanista den svenska hörlurstillverkaren har tagit sitt namn efter den urbana miljö som de tillverkar sina produkter för. Inspirerade av städer, frihet och med den urbana livsstilen i åtanke. Designade för liv i rörelse och med passion för färg och form. Hyllade för sitt rena ljud och lätthet att ta med sig överallt. Ge dig ut på en ljudresa med någon av Urbanistas produkter.


Tareq Taylor - Actera Form & Funktion katalog 2021
Tareq Taylor

Tareq Taylor

Denna vår nya gunstling i tv-köket kan väl ingen tycka illa om. Hans ödmjuka och alltid positiva framtoning belönar också honom med TV-priser och utmärkelser på löpande band. Han är naturligtvis en fantastisk kock som dessutom värnar mycket om miljön. Han har tagit fram ett unikt koncept för världens första cirkulära stekpannor som man återanvänder om och om igen, ”One Pan”. Du hittar den i vår katalog och webshop.


Malmö Chokladfabrik - Actera Form & Funktion katalog 2021
Malmö Chokladfabrik

Malmö Chokladfabrik

Närproducerad ekologisk choklad i världsklass! Alla ska kunna få njuta av choklad – fritt från nötter, gluten och soja. Närproducerad choklad från Malmö Chokladfabrik är alltid ekologiskt tillverkad, alltid fri från dessa ämnen och alltid jättegod! Choklad som fått många priser, för såväl smaker som förpackningar. Ge bort en företagsgåva som både är god och ger ett gott samvete.


Vinga Giftcard - Actera Form & Funktion katalog 2021
Vinga Giftcard – Gåvokort

Gåvokort

Har du svårt att välja en produkt som företagsgåva? Då är naturligtvis gåvokort den perfekta lösningen. Alla får vad dom vill ha och önskar sig. Vi har ett antal olika varianter och prislägen. Gåvokort med bra och breda sortiment som vi tycker håller hög kvalité. Vi rekommenderar Joyful Giftcard, Vinga Gåvokort, Supékort. Se hela vårt gåvokortssortiment i vår webshop.


Slutligen – några tips att tänka på!

Tänk på att alltid vara ute i god tid, du kanske vill göra din företagsjulklapp personlig med en hälsning eller julklappsinslagning. Julklappens värde eller budget är naturligtvis viktig men det är inte klappens värde utan som alltid tanken som räknas. Vi har företagsgåvor i olika prislägen. Oavsett när du tänkt dela ut din julklapp så är det viktigt att den levereras i god tid. En tidig order kan levereras i god tid och enligt dina önskemål och göra dina julklappsbestyr helt problemfria. Det är naturligtvis viktigt att din företagsgåva är av hög kvalité, snyggt förpackad och förmedlar de egenskaper en uppskattad julklapp och företagsgåva ska göra.

Rulla till toppen